Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
PRODUKTIONINFORMATION
På Luksuslegs.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger, eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en E-mail til Luksuslegs.dk. Det gøres via kundeservice@luksuslegs.dk eller kontaktformularen her på siden.
PRISER
På luksuslegs.dk er alle priser angivet i danske kroner inkl. 25% moms og afgifter.
BETALING
luksuslegs.dk accepterer Dankort, Visa/Dankort, eDankort og internationale betalingskort såsom Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB.
Dine indtastede kontooplysninger ved køb af varer sendes direkte til NETS. Det sker i en sikker og krypteret form (SSL), som kun PBS og du selv kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer data om dig.
Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, så snart varen er afsendt.
FRAGT OG LEVERING
Levering af varer købt hos luksuslegs.dk anses for gennemført, når kunden har fået leveret og modtaget varen. Forsendelse af varer sker i samarbejde med en af luksuslegs udvalgte fragtmænd.
Leveringstiden er dermed på 2-3 dage, såfremt den bestilte vare er på lager.
Der er fri og gratis fragt ved alle køb over 300kr. foretaget hos luksuslegs.dk.
Fragt: 20 kroner.
FORTRYDELSESRET
luksuslegs.dk yder 14 dages returret, som gælder fra den dag, du modtager din vare. Du, som kunde, har pligt til at returnere varen i samme stand, som du modtog den i. Du skal desuden selv afholde de omkostninger, som er forbundet med returnering af varen.
Returvarer skal sendes til følgende adresse:
Luksuslegs.dk

Drejervej 26

7490 Aulum

Denmark.

Det er dig, som kunde, der står for betaling af fragt i forbindelse med returnering af varen. Når luksuslegs.dk modtager returvaren, kontrolleres varen. Hvis varen lever op til betingelserne for fortrydelse af køb, og hvis forseglingen på varen ikke er brudt, vil dine penge blive refunderet*.
Det er derfor vigtigt, at du vedlægger en kopi af din faktura for køb af den pågældende vare, og at du påfører dine kontooplysninger, så vi kan refundere pengene*.
*Gælder ikke penge, som er brugt af kunden til at finansiere fragten af returvarer fra kunden til luksuslegs.dk
REKLAMATION
I henhold til købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på samtlige varer hos luksuslegs.dk. Reklamationsretten betyder, at du, som kunde, kan klage over fejl og mangler ved produktet. Eventuelle fejl og mangler skal være opstået inden for de første 24 måneder efter, at køb af varen har fundet sted.
Forudsætningen for reklamationsret er, at fejl og mangler ikke er opstået ved fejlagtig brug og uhensigtsmæssig adfærd, som har forvoldt eventuelle fejl og mangler.
Reklamation skal ske hurtigst muligt efter, at fejlen eller manglen er konstateret. Ved reklamation refunderes rimelige fragtomkostninger, som kunden har haft i forbindelse med returnering af den reklamationsberettiget vare. Hvis kunden ønsker reklamation af produktet, skal dette indsendes til følgende adresse:

Luksuslegs.dk

Drejervej 26

7490 Aulum

Denmark.

Når den pågældende vare returneres fra kunden til luksuslegs, bedes ordrenummer for køb af den pågældende vare angivet på pakken. Derudover bedes en beskrivelse af reklamationsårsagen medsendes. Dertil foretrækkes en kvittering for ordren.
REGISTRERING AF OPLYSNINGER
For at indgå en aftale med luksuslegs.dk, er det nødvendigt, at du, som kunde, angiver følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Registreringen af personoplysninger har til formål, at luksuslegs.dk kan levere den ønskede og købte vare til dig, som kunde. Disse personoplysninger bevares hemmeligholdte af luksuslegs.dk, og de vil ikke blive videregivet til en tredjepart på noget tidspunkt.
FORBEHOLD
Vi informerer altid dig, som kunde, om den eventuelle forsinkede levering, hvis den pågældende vare er midlertidigt udsolgt. luksuslegs forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, som gælder for luksuslegs.
Vi bestræber os på at holde eventuelle ændringer og opdateringer af regler og betingelser på et minimum, men det er vigtigt, at du, som kunde, løbende holder dig orienteret i tilfælde af ændringer og opdateringer.
GENEREL INFORMATION

Luksuslegs.dk

Drejervej 26

7490 Aulum

Denmark.
E-mail: info@luksuslegs.dk